Sjöboden i Byxelkrok

I Byxelkroks hamn finns det ett antal vackra gamla sjöbodar som under sommaren inhyser små butiker till ett litet shoppingstråk. I en av dessa sjöbodar hittar du även vår lilla sommarbutik.

I sjöboden hittar du delar av vårt sortiment, främst produkter i mindre format och även med ett mer marint tema. Givetvis finns här även andra favoriter som t.ex. Livets träd. Då sjöboden är ganska liten har vi tyvärr inte möjlighet att ha hela vårt sortiment i sjöboden, men kan givetvis på beställning ta in produkter från gården till sjöboden. Gården är dock precis som sjöboden öppen alla dagar under sommaren, så om du saknar en produkt i sjöboden men som finns på gården kan du även enkelt ta dig till gården för att se hela vårt sortiment.

Du hittar vår sjöbod precis i början av längan med sjöbodar, mittemot Solsidans Glassbod, håll utkik efter deras stora glassflaggor så hittar du rätt.

I sjöboden kan du betala med kontanter, kort och Swish.

Adress

Neptunivägen, 387 75 Byxelkrok

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.  Läs mer